3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Wageningen

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Wageningen

Ontstoppingsbedrijf Wageningen? Zit uw riool of afvoer verstopt en wilt u deze laten ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf? Wij willen u graag helpen!

Ontstoppingsbedrijf Wageningen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Wij zijn ook bereikbaar voor rioolvervangingen en rioolinspecties.

Onze specialisten kunnen snel ter plaatse zijn. Wij zoeken wij naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Wageningen inschakelen? Neem gerust contact op om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 0317 201 704.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Wageningen

Wij zijn werkzaam in geheel Wageningen en verre omstreken. Waar u ook woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Of dat u nu in Wageningen of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Wilt u een afspraak maken bij Ontstoppingsdienst Wageningen om uw verstopping te verhelpen? Neem dan nu contact op via 0317 201 704.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Wageningen

Riool Ontstoppingsbedrijf Wageningen helpt u met alle soorten problemen aan uw riool.

Het maakt niet uit of de verstopping zich nou in het riool, wc, badkuip, douche, gootsteen of stortbak bevindt. Ontstoppingsbedrijf Wageningen kan u helpen met elke verstopping.

Heeft u last van een verstopping? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave op 0317 201 704.

Spoed

Riool Ontstoppen Wageningen is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor verstoppingen die met spoed moeten worden verholpen.

Heeft u met een spoed een Ontstoppingsbedrijf uit Wageningen nodig? Neem dan snel contact op met een van onze collega’s via onze spoedlijn. Deze lijn is op elk moment van de dag beschikbaar.

Heeft u een verstopping die met spoed moet worden verholpen? Neem dan direct contact op via 0317 201 704. Wij staan voor je klaar!

Hardnekkige verstoppingen

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Dat is erg vervelend. Wij kunnen u hier gelukkig mee helpen. Door een riool of afvoer door te spuiten, zal de verstopping niet terugkomen. 

Verstoppingen doen zich voor in een riool, gootsteen, wc en afvoer. Onze gespecialiseerde loodgieters kunnen met hun jarenlange ervaring elk verstopping verhelpen.

Op het moment dat u met enige regelmaat te maken heeft met verstoppingen is het verstandig om te bellen met een loodgieter van Ontstoppingsdienst Wageningen voor het maken van een afspraak.

Wilt u een afspraak maken bij Riool Ontstoppen Wageningen? Neem dan contact op via 0317 201 704. Onze ontstoppers staan voor u klaar!

Ontstoppingsbedrijf Wageningen met betaalbare tarieven

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Wageningen is zeer doeltreffend en effectief. Hierdoor zijn wij in staat zeer betaalbare tarieven te berekenen. En dit doen wij in combinatie met de beste kwaliteit.

Wij van Riool Ontstoppen Wageningen houden niet van vervelende financiële verrassingen achteraf. Om dit voorkomen ontvangt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierin geven wij aan aan welke werkzaamheden wij willen uitvoeren en tegen welke prijs. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Zijn er vragen over de tarieven? Of misschien wilt u iets anders bespreken? Neem dan snel contact met Ontstoppingsbedrijf Wageningen op via 0317 201 704.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Wageningen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Wageningen? Riool Ontstoppen Wageningen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Wageningen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Wageningen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Wageningen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Wageningen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Wageningen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Wageningen via 0317 201 704. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0317 201 704

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Wageningen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Wageningen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Wageningen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Wageningen?

Ontstoppingsdienst Wageningen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Wageningen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Wageningen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Wageningen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Wageningen inschakelen? Neem gerust contact op via 0317 201 704.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Wageningen en omstreken. Waar u ook woont in Wageningen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in de binnenstad van Wageningen of in één van de buitenwijken. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0317 201 704 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Wageningen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Wageningen op 0317 201 704.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Wageningen? Neem gerust contact op via 0317 201 704.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Wageningen op 0317 201 704.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Wageningen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

WMHC

Riool Ontstoppen Wageningen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Heerenstraat Theater

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Wageningen.

Esther

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Wageningen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button