3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Wageningen

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Wageningen

WC ontstoppen Wageningen? Een wc ontstoppen is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn. Helaas kan het iedereen overkomen.

Verstoppingen zijn erg vervelend. Helemaal wanneer deze plaatsvinden in het toilet. In veel gevallen gaan verstoppingen gepaard met een nare lucht. Het verhelpen van een verstopping in de wc is vaak niet eenvoudig.

Er zijn een aantal manieren waarop u mogelijk zelf uw wc kunt ontstoppen. Wij hebben deze voor u uitgewerkt op deze pagina.

Laat u uw wc liever ontstoppen door een ervaren loodgieter? Bel nu vrijblijvend met WC Ontstoppen Wageningen op 0317 201 704 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Wanneer u een verstopping moet verhelpen is het belangrijk om er eerst te achterhalen op welke plek de verstopping zich bevindt en waardoor deze is ontstaan. In veel gevallen zien we dat een vastzittend object de verstopping in de wc veroorzaakt.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u uw verstopping het best kunt verhelpen.

Is de verstopping ontstaan omdat er iets in de pot is gevallen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug de wc uit naar boven gehaald wordt.

Heeft u liever dat uw verstopping wordt verholpen door een ervaren loodgieter? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Wageningen.

Zichtbare wc verstopping

Verstoppingen in het toilet zijn in sommige gevallen zichtbaar van de buitenkant. Is dat bij u het geval? Dan heeft u geluk! U kunt de verstopping dan eenvoudig verhelpen.

In de meeste gevallen ligt de oorzaak van de verstopping bij de kronkel in de afvoer van de wc. Als dit het geval is kunt u de verstopping zelf eenvoudig verhelpen.

Trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de verstopping met de hand. 

Krijgt u het zelf niet voor elkaar? Neem dan contact op met een ervaren ontstopper van Riool Ontstoppen Wageningen op 0317 201 704.

Wc ontstoppen met plopper

Is het u nog niet gelukt om uw wc te ontstoppen met de hiervoor genoemde methode? Probeer de wc dan te ontstoppen met de welbekende ontstopper.

Maak voordat u aan de slag gaat, het rubber van de ontstopper flexibel door deze een tijdje onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de ontstopper beter aansluiten op de afvoer. Wanneer de plopper flexibel genoeg is, kunt u aan de slag gaan.

Zet je plopper op de hals van de pot. Zorg ervoor dat de plopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe. Hierbij ontstaat er zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping naar boven komt.

Let op! Zet bij dit proces niet te veel kracht. Hiermee kunt u de verstopping namelijk verergeren. Bij deze methode draait het namelijk om het terugtrekken van de ontstopper. Hopelijk zorgt dit voor een ontstopping.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Heeft u nog steeds het idee dat de wc verstopt zit? En denkt u dat vet of papier hier de oorzaak van is? Probeer uw wc dan te ontstoppen met afwasmiddel.

Voordat u aan de slag gaat, raden wij u aan de vloer rondom het toilet af te dekken met een doek. Vervolgens kunt u aan de slag.

Vul een emmer met warm water. Gooi hier vervolgens afwasmiddel bij. Meng dit goed door elkaar en gooi dit samen in de wc.

Zorg wel dat u geen kokend water in de wc gooit. Dit kan namelijk schade aanrichten aan het porselein van het toilet.

Bel gratis met de vakmannen van WC Ontstoppen Wageningen om uw situatie te bespreken 0317 201 704.

Let op met een ontstoppingsveer

Wanneer uw wc verstopt zit, raden wij het gebruik van een ontstoppingsveer af.

U moet namelijk rekening houden met het feit dat de veer vast kan komen te zitten. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.

Op het moment dat u denkt dat het nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een Ontstoppingsdienst Wageningen in.

Wc verstopping nog aanwezig?

Is de verstopping in uw toilet nog niet verholpen? Wacht dan niet langer en schakel direct de hulp in van WC Verstopt Wageningen.

Met behulp van speciaal apparatuur kunnen wij elke verstopping verhelpen! Naast verstoppingen helpen we u ook graag met het preventief onderhouden van uw riool en afvoer.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie. Wij lossen alle problemen snel en vakkundig op.

Wilt u wc laten ontstoppen? U kunt ons bereiken op 0317 201 704. Dan komen we snel bij u langs om uw wc verstopping te verhelpen.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Wageningen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Wageningen? Riool Ontstoppen Wageningen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Wageningen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Wageningen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Wageningen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Wageningen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Wageningen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Wageningen via 0317 201 704. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0317 201 704

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Wageningen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Wageningen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Wageningen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Wageningen?

Ontstoppingsdienst Wageningen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Wageningen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Wageningen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Wageningen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Wageningen inschakelen? Neem gerust contact op via 0317 201 704.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Wageningen en omstreken. Waar u ook woont in Wageningen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in de binnenstad van Wageningen of in één van de buitenwijken. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0317 201 704 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Wageningen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Wageningen op 0317 201 704.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Wageningen? Neem gerust contact op via 0317 201 704.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Wageningen op 0317 201 704.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Wageningen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

WMHC

Riool Ontstoppen Wageningen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Heerenstraat Theater

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Wageningen.

Esther

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Wageningen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button